Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
karaağaç
karaağaç

sahra

Yorum

sahra

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

949

Okunma

sahra

sahra

basar ya karanlığı akşamın
keser ya günü, gündüzü
kararır her yan
yokluğun bende öyledir her akşam.

yokluğun bir kasırga
alır beni sürer sahralara
vahası yok ömrümün
cehennem içredir sabahlar

düşlerim bile işkence artık
sonsuza gider bu azap
oysa bilirim baharları, dünyada
ben donsam da kışlaklarda

bu ne azaptır yarap?
her yanım acı
her yanım sonsuz ıstırap.

doğan karaağaç 13 kasım 2012

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sahra Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sahra şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sahra şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL