Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Devin Karaca
Devin Karaca

taraflı bölge

Yorum

taraflı bölge

4

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

1273

Okunma

taraflı bölge











ey yetişkin anısı büyük türkiye’nin
ardında sahipsiz akşamüstü
çocuklar, yardankaldılar, çiçek açmaları
meydanlarda sahaf yok



bir cümle ki
kalender olurdu dokunuşu
masa dilinden fena halde düşmedeler
şairler, roman atıcıları



tarihi konuşkandır geçmişin
önümüzde sabırsız kışönü
savuşturanlar, kaçıştıranlar, ölüştürenler
ezan güzeldir okuyanlar süvari






Devin Karaca

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Taraflı bölge Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Taraflı bölge şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
taraflı bölge şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hüvel
hüvel, @huvel
15.11.2012 14:48:51
sevdiğim şiir/tarz işte...

tebrik ederim.


lacivertiğnedenlik
lacivertiğnedenlik, @lacivertignedenlik
15.11.2012 13:43:33
bir ağaç gölgesi


.
Angie
Angie, @semaenci
15.11.2012 13:24:15

Bu kadar ara vermeyin sevgili Devin.

glenay
glenay, @glenay
15.11.2012 13:06:32
ezan güzeldir okuyanlar süvari/ mi acaba
yoksa bu süvarileri atlarla öne sürenler mi?

tebrikler..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL