Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
namasteeee
namasteeee

düşün (ün) ce...

Yorum

düşün (ün) ce...

( 3 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1261

Okunma

düşün (ün) ce...

düşün (ün) ce...

.
Ancak yere çarptığında anlarsın DÜŞÜNCE,
Hemen kalkma biraz tadını çıkar BENCE

İçinde yolunu kaybettiğindir DÜŞÜNCE,
Bulursun sakinleşip DÜŞÜNÜNCE,
Çıkışı görürsün arkanı DÖNÜNCE

Hayallerinde başlattığın DÜŞÜNCE,
Nereye götürecek Sen’i SENCE ?

Çelme takmış haline bakar sana DÜŞÜNCE,
Kalkma biraz tadını çıkar BENCE,
Tadını, kokusunu, rengini çek ÇEKEBİLDİĞİNCE
Şimdi anlat bana dilinde oluşan, nasıl bir DÜŞÜNCE?
_____________________________________
benim sihrim düşüncelerim...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Düşün (ün) ce... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düşün (ün) ce... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
düşün (ün) ce... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
icingul
icingul, @sahra-yolu
12.11.2012 16:47:28
5 puan verdi

Çok hoş tebrikler,,
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL