Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
namasteeee
namasteeee

kapıdır orası...

Yorum

kapıdır orası...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1942

Okunma

kapıdır orası...

kapıdır orası...

.
Kalırsan eğer birgün hasret içinde,
seni sevenlerin gözlerine bak...
Orası kapımdır ardına kadar ruhuma açılan,
gir içimede, ne olur bir ışık yak...!


soundcloud.com/namasteeee/kapidir-orasi-poetry-siir
____________________________________
benim sihirim düşüncelerim...














.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kapıdır orası... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kapıdır orası... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kapıdır orası... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL