Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Sefa Yıldırım
Sefa Yıldırım

Ne kadar kolay

Yorum

Ne kadar kolay

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

438

Okunma

Ne kadar kolay

Ne kadar kolay güzellik, etkilemek;
Aldırmadan birini, kendinize âşık etmek,
Ve gözleriniz görmez hiç bir şeyi,
Ne kadar kolay sizin için unutmak.

Kolay değil mi, kendinizi aldatmak,
Sevilmeyecek kimseleri, katınızda sevilir yapmak,
Ve siz mutlu olun yeter değil mi?
Ne kadar da kolay sadece konuşmak.

Boş umutlarla kandırmak insanları, ne kadar da kolay,
Bir tutam sevginizi mi kullandınız yem olarak,
Hangi yüzünüzü gösterdiniz bu sefer;
Nasıl etkilediniz insanları, hangi yöntemi kullanarak,
Ne kadar da kolay insanları bağlamak;
Ve ne kadar kolay; kalp kırmak.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ne kadar kolay Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne kadar kolay şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne kadar kolay şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL