Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
temiz.kalbim
temiz.kalbim

Canımın Bir Parçası

Yorum

Canımın Bir Parçası

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

3652

Okunma

Canımın Bir Parçası

Canımın Bir Parçası

Canımın bir parçası uzaklarda şimdi
Bendeki parçası durmadan sızlıyor
Sevgiyle büyüledin şu yalnız kalbimi
Uzaktan sevmelerinle verdin yaşama sevincimi

Hayalin dolaşır her bir tarafımda
Uzakta olsan da sensiz değilim şu koca dünyada
Senin aldığın nefesle yaşıyor bu canda
Sen benim dünyamsın bu kısa hayatımda

Seninle yaşam buldum seninle ölmek isterim
Çıkacak engelleri seninle aşmak isterim
Ben seni canımın parçası yapmışken
Seninle bir ömür boyu gülmek isterim.






Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Canımın bir parçası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Canımın bir parçası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Canımın Bir Parçası şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yön
yön, @yon
27.10.2012 18:07:53
çok güzeldi.
emeğine sağlık.
Can-ı gönülden kutluyor,
saygılarımı sunuyorum...
Dertli Saaairrr
Dertli Saaairrr, @dertlisaaairrr
26.10.2012 14:04:39
5 puan verdi
Kutlarim güzel dizeler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL