Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
tan
tan

Yol

Yorum

Yol

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1275

Okunma

Yol

Yol


YOL


Duygular inceldikçe
Bıçak bileyenler
Yaşamı keskinleştiriyor
Düşünce yükseltileri sıçrama değil itilme tahtası
Değerlere gülerken dolapçılar el üstünde
Uçurumun başında bekler elleri
Doğruya uzanan yol
Görünüşte
Hem herkesin elinde
Hem hiç kimsenin
Yol güzel
İyi de
Hem
Ama hem


Seçkin GÜNDÜZ

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yol Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yol şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yol şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
18.6.2016 16:23:56
5 puan verdi
Güzel ve duygulu anlatım mükemmel can alıcı şahane olmuş…
Kutlarım.
Beğendim.
………………………………. Saygı ve Selamlar…
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL