Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
tan
tan

ÖDEŞTİK / Mİ

Yorum

ÖDEŞTİK / Mİ

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

470

Okunma

ÖDEŞTİK / Mİ

ÖDEŞTİK / Mİ

ÖDEŞTİK / Mİ

Atak yaptı atak
Yaşamla ti yarışında
Daha da karşı koymalıyım
Hem o beni
Ben onu
Aldım tiye
Aldı tiye
Tiye aldı
Tiye aldım
Göreceğiz işte
El mi yaman
Ben mi
Alan vere
Veren ala
Dalavere yapıp birleşsek
Tileri tiye alarak el ele

Seçkin GÜNDÜZ

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ödeştik / mi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ödeştik / mi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖDEŞTİK / Mİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL