Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
denizgirab
denizgirab

ellerim

Yorum

ellerim

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

643

Okunma

ellerim

Beklide ben geldim,
Beklediğin bendim geceleri,
Sen giderken…
Ellerin kaldı ellerimde.
Sıcaklığı o güzelim ürperişlerin..
Gözlerin…
Yenidenmi düştüm hasretine,
Bilmiyorum,
Kimbilir…
Bekliyorum gülüşünü
yüzünün…
gitme sakın!!!
ellerim yüzüne dokunsun
günesi tutan ellerim…
girab
18 ekim 2006

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ellerim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ellerim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ellerim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
7.10.2012 23:31:33
Beğeni:
0
Okunma:
643
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL