Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Seher Emrullahoğlu
Seher Emrullahoğlu

GÖZLERİNİ YAŞTA KOYMA!

Yorum

GÖZLERİNİ YAŞTA KOYMA!

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

916

Okunma

GÖZLERİNİ YAŞTA KOYMA!

GÖZLERİNİ YAŞTA KOYMA!


GÖZLERİNİ YAŞTA KOYMA!

Yiğit ölür sözü kalır
Sözü uçar yazı kalır
Silinir de izi kalır
Gözlerini yaşta koyma!

Madem tutulmayan elsin
Bırak Ferhat dağı delsin
Sana yolu bulan gelsin
Gözlerini yaşta koyma!

Çorak çöle yağmur değse
Gönül bağın boyun eğse
Sevdan dünyalara yeğse..
Gözlerini yaşta koyma!

Her gecenin var sabahı
Duan ile yor! Allah’ı
Alınır mazlumun ahı..
Gözlerini yaşta koyma!

SEHERYELİ 02.10.2012

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gözlerini yaşta koyma! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerini yaşta koyma! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖZLERİNİ YAŞTA KOYMA! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL