Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Eliff_Q
Eliff_Q

Yanılgılar

Yorum

Yanılgılar

( 3 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1135

Okunma

Yanılgılar

Yanılgılar

Canımın yandığını hissetmeden başımı cam kenarına dayayıp geceyi seyrediyordum,
Her şeye inat buradayım dercesine olan düşüncelerimi susturmak kolay değildi..
Zorlu hayallerin sürüklediği enteresan bir maceranın bıraktığı gizemle beynimin iniş çıkışlarını engellemek isteyen kelimeleri hapsetmek,aklımın yapmadığı bir işti.
Yorgundum,yorulmuştum,daha da yorulacaktım.
Farkındaydım,farkında olmak zorundaydım her şeyin.
Çocukluktan sıyrılan ruhumun kırık umutlarıyla barışma vaktini unutmuşken yanaklarımda ki yağmur damlalarını silmekti tek uğraşım.
Oysa ben sadece sandığım kadardım..

ELif YıLmaz /21.09.2012

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yanılgılar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yanılgılar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yanılgılar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ramazan AKKAS
Ramazan AKKAS, @ramazan-akkas
30.9.2012 23:05:08
tebrik ediyorum güzeldi selamlar...
-Güller Şairi-
-Güller Şairi-, @-gullersairi-
30.9.2012 19:28:26
5 puan verdi
Çocukluktan sıyrılan ruhumun kırık umutlarıyla barışma vaktini unutmuşken yanaklarımda ki yağmur damlalarını silmekti tek uğraşım.
Oysa ben sadece sandığım kadardım..

duygusu yerinde,zarif bir eserdi.
yürek damlalarıydı yağan bu şiir.
tebriklerimle.

GÜLLER ŞAİRİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL