Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
n.kaygısız
n.kaygısız

enir mevsimi

Yorum

enir mevsimi

4

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

783

Okunma

enir mevsimi

başında
taç
rahminde gizliyken
irem
ölü çocuklar doğurdu
sabaha..

enirin
sihrine eşkini akıtanlar
bir kurşun
on ikiden vurabilir
ay çiçeğini
yıldızlar düşmeden
gökyüzünden
saçak altlarında
mırıldanın
son
şarkınızı

ayağında taş
başında
kapkara bir bulut
elleri ıslanmış

bu
enir mevsimidir
yeşil
beyaza
kesmiş..

ölü çocuklar
sinmiş
mut öykülerine..




& enir:mersin
mut:mersin ağacının meyvesi..


Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Enir mevsimi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Enir mevsimi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
enir mevsimi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
GÜLÜMSE İZMİR
GÜLÜMSE İZMİR, @gulumseizmir
30.9.2012 19:43:17
Şiirdi..
Her zamanki güzelliğinde..
glenay
glenay, @glenay
28.9.2012 20:10:22
Şiir size özgü, kısa dizelerle güzeldi, yalnız enirin anlamını bilmiyorum,
bu yüzden tam kayrayamadım,

tebrikler,

sevgilerimle..
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
28.9.2012 06:53:38
dinmesin gönül sesin
saygımve sevgimlesin hayırlı cumalar olsun
RABATLI
RABATLI, @rabatli
28.9.2012 01:09:29
Değişikti...Hoş dizelerdi...Yüreğe sağlık...Rabatlı
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL