Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
iveysi
iveysi

seni özlemedim derecesi

Yorum

seni özlemedim derecesi

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

707

Okunma

seni özlemedim derecesi

Seni hiç özlemedim
endişeyle dönen saate hiç bakmadım
bir sigara yaktım
içmedim
yanışını izledim.
Güvercin pencereye hiç konmadı bugün.
Daha öncede konmazdı ya
neyse…

Seni hiç özlemedim
keyifle bir çay demledim
alışkanlık işte
yine iki kişilik
demledim...
Kapımı kimse çalmadı bugün.
Daha öncede pek çalmazdı ya
neyse...

Seni hiç özlemedim
çünkü siyah beyaz bir film vardı televizyonda
sıkılmadan izledim...

Seni çok özlemedim
çünkü yeni bir kitaba başladım.

Seni özlemedim
çünkü uyuyordum...

Seni...
seni...
seni
öz le dim
çünkü
kalmadım...




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Seni özlemedim derecesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni özlemedim derecesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
seni özlemedim derecesi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL