Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
betul.bayar
betul.bayar

MOR

Yorum

MOR

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

885

Okunma

MOR

Gözyaşı değil, aşktır gözümden akan.
Bir tarafı hep kırık.
Acımın elinden tuttum.
Dolaştırmaya çıktım sokak sokak.
Uzun ince parmaklarımın
Arasına sıkıştırdığım umudumla
Gecenin rengini "mora" boyadım.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Mor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman Aktaş.
Osman Aktaş., @osmanaktas-
14.9.2012 17:35:58
5 puan verdi
Karadan Daha Aydınlıktır Mor Rengi, Umutların Ve Duyguların Rengarenk Oldugu Bi Hayat Cizgısınde İlerlemeniz Dilegimle Umutla Kalın Tebrıkler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL