"günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." halil cibran
Art Yar
Art Yar

Zaman

Yorum

Zaman

( 3 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1109

Okunma

Zaman


şimdi bir avuç güneş z/aman

y/anıyor renkli mumların her biri

ve aynı mekana düşüyor eriyen

yanmış yanardağ misali, aman!



şimdi bir avuç kıvılcım, aman!

y/anıyor çocukluğumdan kalma her biri

ve hep aynı mekana düşüyor y/aman

erimiş sakızlar gibi yapışmış zaman.



nurten boz hürel.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Zaman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zaman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Zaman şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
9.9.2012 10:59:50
5 puan verdi
kalem kalem daim olsun
gönül sesiniz hiç susmasın
ŞÛRZAN
ŞÛRZAN, @s-rzan2
9.9.2012 09:56:03
5 puan verdi
çok ustaca dizelerdi...çok çok beğenıyle okudum
tebrıklerımı bırakıyorum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ