Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
n.kaygısız
n.kaygısız

eylüle yanmak..

Yorum

eylüle yanmak..

2

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

1481

Okunma

eylüle yanmak..

için için
yanıyorsun
bir avuç pamuk gibi
sessiz
alevsiz..

karaya durmuş kollarda
ayaklarda
için
acıyor
çığlıksız
gece gibi büyüyor
yüreğinde
bir ağıt.

bir dünya saklı
biliyorsun
değdiğin gözlerin
ferinde
acı..

anlar vardı
avuç
dünyalar kadardı
sevdayla açılan
anlar vardı
sular gibi
seviyle akan
anlar vardı
anlayan
anlaşılan
ısıtan
doyuran
bakan..

biliyorsun
ne çok yakında olacak artık
ne çok uzakta

şimdi
için için
yanıyorsun
bir avuç pamuk gibi
sessiz
alevsiz..


07/09/2012
ödemiş

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Eylüle yanmak.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eylüle yanmak.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
eylüle yanmak.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
çetin örnek
çetin örnek, @cetin-ornek
7.9.2012 14:55:13
..sızlatırdı biryerleri içinden eylül geçen şiirler 'pamuk' imgesini çok tuttum hissettirmeden için için yanardı,yakardı hem kendini hem şiirleri ne güzeldi duygusu betimlemelerin teşekkürler tebrikler
hacerR
hacerR, @hacerr
7.9.2012 14:38:41
ne hoş satırlar ...
gönülden kutlarım..
(:
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL