Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Peri Tozu.
Peri Tozu.

İÇİMDEKİ ŞEHİR

Yorum

İÇİMDEKİ ŞEHİR

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

688

Okunma

İÇİMDEKİ ŞEHİR

İÇİMDEKİ ŞEHİR

Kaldırımlara gölgem düşerdi belli belirsiz
Ve ben izlerdim düşlerimi sinsi bir takipçi gibi
Aşınmış yerlerine basmak istemezdim incinmesinler diye
Yıllardır aşina olduğum caddelerin...

Yasemin ağaçları eşlik ederdi sokak aralarında bile,
Gizli-saklı göğsüme yerleştirirdim kimse görmeden.
Bu şehirle olan bağım kadar eski bir alışkanlıktı bu
Asla terkedemediğim.

Bir de portakal,limon ve turunçların
O gizemli kokularını çekerdim içime
Hep dileğim parfüm şişelerinde hapsetmekti onları
Adımı verip...

Çoktandır aklımın içinde uykuda bu şehir,
Benimle birlikte harbeder bir savaşçı gibi
Nasıl gözlerimi yumduğumda ben yoksam,
O da kaybolur unuttuğum zaman...


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İçimdeki şehir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İçimdeki şehir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İÇİMDEKİ ŞEHİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SatanistFare
SatanistFare, @satanistfare
4.9.2012 03:09:10


söylerken yuvarlarız öyle ama yazarken ''harp eder'' yazmalıyız...

şiire sevgimle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL