Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Metinkaya
Metinkaya

Öyle zor ki...

Yorum

Öyle zor ki...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1275

Okunma

Öyle zor ki...

Öyle zor ki...

Öyle zor ki;
Gözlerimi kapamak sensizliğime…
Öyle zor ki;
Katlanmak; karanlıklarda kimsesizliğime…
Öyle zor ki;
Katl-i vâcip bir sevdanın müsebbibi olmak
Öyle zor ki;
Katline sebep olduğun sevdanın maktülü olmak…

Gözbebeklerinde öldürdüm siluetini; sensizliğimin
Kirpiklerinden akıp gittim sonsuzluğun bir ucuna
Dudaklarının kenarından inerken karanlıklara
İsmimin hecelerini beklemek için durdum
Ağladım gözyaşının en derinlerinde
Unutulmuşluğun acısı sızlarken yüreğimde…

Öyle zor ki;
Saniyelerin asır olması…
Öyle zor ki;
Tiktakların sensizliğe vurması
Öyle zor ki;
Kefensiz bir bedenin seni sarması…
Öyle zor ki;
Yaşamak denilen eylemin sensiz olması…


Metin Kaya İLHAN
Faroz
TRABZON

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Öyle zor ki... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öyle zor ki... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öyle zor ki... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL