Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
celep
celep

Savaşı Var...

Yorum

Savaşı Var...

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

934

Okunma

Savaşı Var...

Hangi yana,bakarsan bak
Her bir yanda,göz yaşı var
Müslümanız,dinimiz hak
Kimin kimle,savaşı var



Öldüren kim,ölen kimdir
Böldüren kim,bölen kimdir
Ağlatan kim,gülen kimdir
Kimin kimle,savaşı var



Allah diyen,hak gözetir
Yetim öksüz,halk gözetir
Ne makam der,mülk gözetir
Kimin kimle,şavaşı var


İşte Irak,işte İran
Kimi harap,kimi viran
Bak ne diyor,yüce Kur-an
Kimin kimle,savaşı var



Aynı sure,aynı ayet
Bu ne acı,bu ne feryat
İblis dahi,eder hayret
Kimin kimle,savaşı var




Bu ne gaflet,ne dalalet
İslam barış,hem adalet
Suriyeye,hakça davet
Kimin kimle,savaşı var




Celebiyem,bağrım yanık
Yüreğime,Rabbim tanık
Allah için,ol uyanık
Kimin kimle,savaşı var




Güngör CELEP

14-08-2012




























Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Savaşı var... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Savaşı var... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Savaşı Var... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL