Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
celep
celep

Bitanem Benim

Yorum

Bitanem Benim

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

582

Okunma

Bitanem Benim

Ayrılık ne kadar zor imiş meğer
Yürekte yanan kor imiş meğer
Evim,barkım senle şen,şenmiş meğer
Düğünüm,derneğim ,şenliğim kızım

Resmine baktıkça bakasım geldi
Evi,barkı birden yakasım geldi
Hazan vurdu soldum on Kasım geldi
Romanım,şiirim günlüğüm kızım

Sensizlik sessizlik,sensizlik ölüm
Özledim kokunu şimdiden gülüm
Ben şimdi kimsesiz yalnız bir kulum
Ölümden betermiş yokluğun kızım

Gözümün önünden gitmez gülüşün
Sensiz ne yaparım hele sen düşün
Baharı yaşardım seninle kışın
Seninle aglayıp, güldüğüm kızım

Güngör Celep 20/08/2023 biricik kızım bugün yuvadan uçtu hep mutlu ol kuzum

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bitanem benim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bitanem benim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bitanem Benim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL