Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
bentimucin
bentimucin

Evdeki Yalnızlık

Yorum

Evdeki Yalnızlık

( 3 kişi )

3

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1278

Okunma

Evdeki Yalnızlık

Konuştukça yere düşüyor sesi.
Evdeki yalnızlık
Büyük odanın içinde şimdi.

Masadaki şarap şişesi,
Eksilmiş biraz…
Yalnızlık yavaşlamış.

Topluyor saçının tellerini,
Yerlerden.
Mutfaktan, salondan,
Yerdeki minderden.
Siyah, beyaz
Yalnızlık yorulmuş biraz.

Aynanın içinde göz bebekleri.
Yalnızlık banyoda şimdi,
Hafifçe başı dönüyor.
Musluktan sus sesleri damlıyor.

Yalnız ne zaman uyur biliyor musun?
Bir gürültü olsa,
Sesler duysa biraz,
Kapı çalsa.

Bağıra bağıra uyur belki,
Hiç biri olmazsa.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Evdeki yalnızlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Evdeki yalnızlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Evdeki Yalnızlık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kızıl gonca, @kizilgonca
9.8.2012 19:06:47
Evdeki yalnızlık başa beladır,,,Güzeldi teşekkürler...
yitikhüzün
yitikhüzün, @yitikhuzun
9.8.2012 04:18:35
5 puan verdi
bir yönüyle melankoliye açık bir şiir, sade ve defalarca okunası, tebrikler..
kuyaşsız
kuyaşsız, @kuyassiz
8.8.2012 14:29:16
5 puan verdi
Musluktan sus sesleri damlıyor.

hocam aradığım kalemlerden birisi sizsiniz galiba.çalışma süper. şiirlerinizi takip edeceğim bundan böyle.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL