Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
celep
celep

Kadir Gecesi....

Yorum

Kadir Gecesi....

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1416

Okunma

Kadir Gecesi....

Tüm ömrünü,çek hesaba
Geç tümünü,tek hesaba
Gerek yoktur,ek hesaba
Bir ömüre,bedel Kadir




Güngör CELEP

03-07-2012

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kadir gecesi.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kadir gecesi.... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kadir Gecesi.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
DuygusalsairBilalyilmaz
DuygusalsairBilalyilmaz, @duygusalsairbilalyilmaz
3.8.2012 09:58:26
5 puan verdi
Değerli Güngör bey değerli dost
Gönül sayfanızdan çok güzel bir şiir daha okudum,o kadar güzel yazıyorsunuz ki mest oluyorum şiirlerinize,yüreğinize kaleminize sağlık,bu şiirlerinizde harika duygular var,kaleminiz daim olsun derken,Yüreğinize en güzel duyguları,sayfanıza en güzel gülleri,Sayfanıza gelerek sizin şiirlerinizi okuyan değerli gönül dostlarına saygı ve selamlarımı sunuyorum,kaleminizdeki mürekkep hiç bitmesin sağlıcakla kalınız.

Saygı ve selamlarımla
Bilal YILMAZ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL