Zamana çileyi işledim nakış nakış, Her gece kahrımdan ağladım karanlığa. Bir medeniyet sevdasıyla itiş kakış Bu asrı tüketip bağladım karanlığa.
Deli gönlümü sorguladım gecelerde, Kutlu fermanımı aradım hecelerde, Zafer müjdesini okudum yücelerde Bu asrı tüketip bağladım karanlığa.
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Zamana çileyi işledim nakış nakış, Her gece kahrımdan ağladım karanlığa. Bir medeniyet sevdasıyla itiş kakış Bu asrı tüketip bağladım karanlığa.
Deli gönlümü sorguladım gecelerde, Kutlu fermanımı aradım hecelerde, Zafer müjdesini okudum yücelerde Bu asrı tüketip bağladım karanlığa Aradığınız medeniyyet çok uzaklarda değil inşaallah,yeterki karanlıklara bir mumda biz yakalım,dünyamız aydınlanır pürnur olur inşaallah.Yüreğine kalemine sağlık kardeşim.Sen hep var ol, yüreğin var olsun selam hürmet ve dualarımla...
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.