Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ASYALI
ASYALI

KEYİFLEN DOSTUM

Yorum

KEYİFLEN DOSTUM

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1400

Okunma

KEYİFLEN DOSTUM


Var mıdır sabaha erme tapusu?

Saatler an bile durmuyor dostum.

Gelince ölümün soğuk korkusu

Elinden hiç bir şey gelmiyor dostum.


Doğdun, yürüdün, koştun, yaşlandın işte

İrtifan kayboluyor yönün inişte

Bitmeden saniyeler sona gidişte

Azığını şimdiden hazırla dostum.


Haram lokma geçmesin asla eline

Aklar düşüyor bak saçın teline

Kelim-i Şahadet olsun dilinde

Çenen bağlanmadan deyiver dostum.


Allah’tan verildi bu can hediye

Bu telaş, bu öfke, bu kavga niye

Hayıflanma geçen ömre, tükendi diye

Bir ömür yaşadım diye keyiflen dostum.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Keyiflen dostum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Keyiflen dostum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KEYİFLEN DOSTUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL