Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
abdülrezzak
abdülrezzak

seni seyretmek

Yorum

seni seyretmek

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1279

Okunma

seni seyretmek

sana dokunmaya bile korkmak vardı
ölene kadar seni seyretmek vardı şimdi
melek gibi uyumanı seyretmek vardı
ölene kadar seni seyretmek ne kadar güzel olur sevdiğim

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Seni seyretmek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni seyretmek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
seni seyretmek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
26.7.2012 18:38:36
5 puan verdi
Kısa ama güzel ifadelerdi,kutlarım dost........
susadım_sana
susadım_sana, @susadim-sana
26.7.2012 00:46:32
5 puan verdi
sevmek ve olumune onu ızlemejkten zevk almak


guzel bır sıır okudum sayfanızda

saygı ve selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL