Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
e.mustafa kaya
e.mustafa kaya

GÖK BİTTİ

Yorum

GÖK BİTTİ

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

836

Okunma

GÖK BİTTİ

gök bitti



düşünmedim değil
çizgi ile geçen kuşlardan
biri olmayı
bulutlara sarılıp
gökyüzüne kaçmayı
bir el atıp
yarışmayı
uçurtma olup
uçmayı
uzaklaşıp uykulardan
dünyadan
tükenen kelimelerden
sevgisizlikten
kaçmak istedim
hayatım yetmedi
gök bitti
mavi mavi...


mustafa kaya
06.10.2006 / kandilli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gök bitti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gök bitti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖK BİTTİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL