Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Avşar Babam Benim
Avşar Babam Benim

Seni sensiz seviyorum

Yorum

Seni sensiz seviyorum

( 3 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1111

Okunma

Seni sensiz seviyorum

Git istersen çok uzağa
Seni sensiz seviyorum
Düz ovaya yüce dağa
Seni sensiz seviyorum

Sevapsa garibi sevmek
Helâl dir verilen emek
Sözüm söz ölmekse ölmek!
Seni sensiz seviyorum

Yürüdüğün yol misali
Yaslandığın kol misali
Her saniye yıl misali
Seni sensiz seviyorum

Gözün deki yaşın ile
Türlü dertli başın ile
Kuru soğan aşın ile
Seni sensiz seviyorum

Ömrün âhû zârsız olsun
Nevbaharın karsız olsun
Gülhan varsın yârsız olsun
Seni sensiz seviyorum

03.07.2012 / 02.50 Avşar Babam Benim
GÜLHAN C_A_B_Ü_C_A_K

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Seni sensiz seviyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni sensiz seviyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seni sensiz seviyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
3.7.2012 06:51:55
5 puan verdi
yürek sesin hiç susmasın şaire
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL