Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
n.kaygısız
n.kaygısız

şiir/siz

Yorum

şiir/siz

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

838

Okunma

şiir/siz

dil/siz
şekil/siz gibi
kuru dalında
bahtiyar...

inan/sız
yalan/sız gibi
kendi tuzunda
ihtiyar..

şiir/siz gibi
samanlıkta
iğne
kör gözünde parmak..

isim/siz gibi
yar
cisim/siz gibi
var..

23/06/2012
ödemiş

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiir/siz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiir/siz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
şiir/siz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Müjgan Akyüz
Müjgan Akyüz, @mujganakyuz
24.6.2012 01:51:18
yalan gibi, yalansız gibi

şiir gibi, şiirsiz gibi

zıt anlamlarıyla yeni cümleler oluşuyor ve anlamlar da farklı olabiliyor.
Değişik ve güzel bir çalışmaydı, kutluyorum
sevgilerle
KÜÇÜK OZAN
KÜÇÜK OZAN, @kucukozan
23.6.2012 21:40:07
gönül sesiniz hiç dinmesin üstade. güzel dizelerdi dizeleriniz. saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL