Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Nâz Revâ Nur
Nâz Revâ Nur

../kırıldı kalem/..

Yorum

../kırıldı kalem/..

( 6 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1335

Okunma

../kırıldı kalem/..

Vâkıf mısın
tam da fuâdından
kırıldı k/alem

öldü avuç içleri
gözyaşlarıyla büyüyenin

tüketti sermâyeyi dil
koca şehr-i hazin
elinde mendil
acıyanı kalmayacak
yazık

çok yazık olacak

ne yaptın !
nereye sığacak bu yanılgı?
eni sonu gariplik
sil şimdi izleri!
bu yola nasıl saptın !

aklını ödünç verip
soldurdun
adımlarında yeşeren filizleri...

tam da fuâdından
hani ’Hutame’yi hatırla

külün bile olmayacak

ya harflerinin kokusu?
geriye adın bile kalmayacak

sür şimdi yüzünü secdelere!
ve sonunu bekle ...

/.

N.R.N.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

../kırıldı kalem/.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ../kırıldı kalem/.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
../kırıldı kalem/.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
7TEPE
7TEPE, @7tepe
3.6.2012 23:21:22
'çok yazık olacak'

kesinlikle...
dudu
dudu, @dudu
3.6.2012 21:04:58
Pişman olmak mı??
secdeye yüz sürüldüğün de yüreğe bir frahlık inmezmi?
kaleminiz hiç susmasın...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL