Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
twoangel
twoangel

Nasreddin

Yorum

Nasreddin

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

781

Okunma

Nasreddin

Göle maya çaldım, bak.
İpe de un serdim, bak
Konyada helva yedim tekme tokat

Siz beni ne sandınız
Ben de sizden feyiz aldım
Eğer beni dinlerseniz
Fincancı katırlarını ürkütmeyiniz

Yemek yiyen kürk bende
Herşeyi bilen kavuk benim
Gürültüyle düşer cübbem merdivenden

Siz beni ne sandınız
Ben de sizden feyiz aldım
Eğer beni dinlerseniz
Fincancı katırlarını ürkütmeyiniz

Kavaktan öteye çıkar yollar
Yaşım değişmez geçse de yıllar
Elbet hırsızın da suçu var

Siz beni ne sandınız
Ben de sizden feyiz aldım
Eğer beni dinlerseniz
Fincancı katırlarını ürkütmeyiniz

Ahmet TUNCER


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nasreddin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nasreddin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Nasreddin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kırık mavi
kırık mavi, @kirikmavi
30.5.2012 22:43:15
hoş olmuş
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL