Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
zülküf
zülküf

RÜYA İMİŞ

Yorum

RÜYA İMİŞ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1556

Okunma

RÜYA İMİŞ

RÜYA İMİŞ

RÜYA İMİŞ

Yıllar sonra rastladım
Sevginin böylesine.
Hayal mi gerçek mi
Soramadım kendime.

Yıllardan sonra seni
Bulduğumda evliydin.
Beni böyle çaresiz
Koyan bu değil mi?


Biran hayale daldım
Gerçekleri unuttum.
Sen bekar ben bekar
Mutluluktan uçuyorduk.

Uyandım ki hayalmiş
Uyandım ki rüya imiş
Sen evli ben evli
Şimdi kaç para eder.


Uyandım ki senile
Mutlulukla el ele
Koşuyorduk senile
Tos pembe bir alemde.

ZÜLKÜF ÖZDEMİR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Rüya imiş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Rüya imiş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
RÜYA İMİŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL