Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
kral_cano
kral_cano

TEK TAŞIN KALBİM

Yorum

TEK TAŞIN KALBİM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

872

Okunma

TEK TAŞIN KALBİM

TEK TAŞIN KALBİM

İstersen kâlbimi del, sen de aç onda delik
Ne delikler açıldı senden önce üstelik...

Uzayda bile mevcut bunca kara delikler
Sönecek yıldızlara mezar olmayı bekler...

Sen benim yıldızımsın söneceksen bende sön
Kara delik arama açtığın deliğe dön...

Delikler onarıldı...görüntüsü pırlanta
Değeri bedel şimdi bilmem ki kaç kırata...

Tek taşlı yüzüğümü sen parmağına taktın
Bilmeden değerini bir zaman kıracaktın...

Çizdirme yüzükteki göz kamaştıran kaşı
Parmağına yakıştı...ömür boyunca taşı...

ŞAİR YAZARI: SÜPHAN GÜLTEKİN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tek taşın kalbim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tek taşın kalbim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TEK TAŞIN KALBİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL