Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Volkan70
Volkan70

sustum

Yorum

sustum

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1019

Okunma

sustum

sustum

sustum
sustu
sessizlik kuleleri çanı gibi sakindi damağı
baktım
baktı
gözleri avuçlarında kan çanağı
yürüdüm
yürüdü
güneş tozlarına takılı kalan buluta

açtım
açtı
menekşe mavisi umuta..
dokundum
ses vermedi
sustu

sustu renklerin dansını yöneten
sustu baharın sonuna kardelenle koşan
sustu çatlamış toprağın yarığını ulaşan
su
su
sustu..
kavruk dudağıma ulaşmadan

Volkan Kemal

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sustum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sustum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sustum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
La Luna .
La Luna ., @laluna-
14.5.2012 01:52:13
5 puan verdi
"Artık uzun süre susamayacaksın,
Kavrulmuş yüreğim!"der Nietzsche

Bu kuraklık,büyük serinliklere gebe olsun...
Zerrar
Zerrar, @zerrar
13.5.2012 09:52:59
yüreginize sağlık...kaleminiz daim olsun efendim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL