Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
nyucel
nyucel

RUBAİ BİTTİ GÜLÜM

Yorum

RUBAİ BİTTİ GÜLÜM

6

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1050

Okunma

RUBAİ BİTTİ GÜLÜM

EYLÜL YEDİ YAŞ ELLİ SEKİZ BİTTİ GÜLÜM
GENÇLİK DEDİĞİN SAVRULARAK GİTTİ GÜLÜM
ÖMRÜN SONU YAKLAŞMADA DOSTLAR BİLİRİM
YOKSUN HEYECAN YOK YAZI-SÖZ BİTTİ GÜLÜM

07.09.06

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Rubai bitti gülüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Rubai bitti gülüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
RUBAİ BİTTİ GÜLÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ülviye Yaldızlıı
Ülviye Yaldızlıı, @ulviye-yaldizlii
6.3.2010 14:23:21
BİTMİŞMİ ..EMİNMİSİNİZ...NEREYE ..ÖYLE KOLAYMI..YAŞ ..ELLİSEKİZ OLUNCA NE OLUYO..DAHA HAYATININ BAHARINDA BİR GONCA GÜLSÜN..SONBAHAR HAZANI GİBİYAPRAK DÖKME TELAŞELİĞİNE NERDEN KAPILDINN..BENCE BU BİR VEDA DEĞİL..HOŞGELDİN ŞİİRİ..NE GÜZEL BİR ANLATIM ÇOK ZEVDİM..AMA KIZDIMDA..DAHA BAHAR DALLARI GİBİ SEVMEK VARKEN PEMBELİĞİ ..KIŞIN MATEM HAVASINI SEVMEDİM..HAYAT BUNDAN SONRA BAŞLIYOR:=)

SELAM VE BEKA İLE
realduman
realduman, @realduman
28.11.2006 12:13:18
28.11.06
07.09.06
21 gün 2 ay ne de uzun geçti gülüm
58 yıl bu kadar uzun sürmemişti gülüm
ne yazarsam tersi çıktı dünya da
yoksun dedikçe heyecan arttı hayatta

sevgi ve saygılarımla...
(Mustafa Çetiner)
(Mustafa Çetiner), @mustafa-cetiner
28.11.2006 11:42:17
Hiç bitmişe benzemiyor ama.
Harika bir dörtlüktü,Yüreğinize sağlık.
Allah uzun ömür versin,Sağlık ve sıhhatle....
Selam ve Saygılar....
ALMILA KARGÜLÜ
ALMILA KARGÜLÜ, @almila-kargulu2
28.11.2006 11:01:09
bence heyecan
her yaşta olmalı
yaşam sürüyor şair
sevgiler diyorum
ve dahi saygılar
Savaştepe
Savaştepe, @savastepe
28.11.2006 10:48:21
Az dur hele daha neler bitecek.
Ne gölgeler karanlıkta yitecek.
Ayağın gitmek istemese bile,
Zaman seni hep arkandan itecek...
Saygılarımla....
Mutedildalgalı
Mutedildalgalı, @mutedildalgali
28.11.2006 09:51:00
Bu bitmiş hali mi? Hiç te bitmiş gibi görünmüyor oysa. Kutladım. Sevgiyle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL