Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
iveysi
iveysi

boş iskemle

Yorum

boş iskemle

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

724

Okunma

boş iskemle

yudum yudum
içtiğin
koyu kahve
dudağından süzülen
boş heceyim
rüzgarlı yaz günü
çorak bahçende
boş iskemlede
oturan gölgeyim...
yolların bittiği
koylardayım
başka vücutlar
arasındayım
içinde uyandığım
rüyanın
hatırlanmayan
bir anıyım...
rüzgar gibi git sen de
buralardan
yıllar yılı hep yaşadık
biz buralarda
güzel bacaklar
altında...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Boş iskemle Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boş iskemle şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
boş iskemle şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL