Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Eliff_Q
Eliff_Q

Özledim

Yorum

Özledim

( 3 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1100

Okunma

Özledim

Doğrusunu istersen;özledim.
Özlemin senin gibi bir anlamı olup olmadığını bilmeden uzandığım bir adım ötede ki yalnızlığıma yakılan ateşler kadar kor bir özlem.
Uzaktın,bir o kadar yakın.
Alışıla gelmişin dışında bir özlemin saçtığı acılar püskürterek ilerliyor olmam sevginin acizliğine değinerek sövgülere bırakıyordu yerini.
Kısacası iklimin yer değiştirdiği gözlerinin kahveliğini içerken susuyordum.

İşte o zaman anlıyorum ki özledim.
Ha bir harf eksik ha bir harf fazla özledim.

ELif YıLmaz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Özledim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özledim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Özledim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İDRİS ÇETİN
İDRİS ÇETİN, @idriscetin
11.5.2012 11:18:57
5 puan verdi
İşte o zaman anlıyorum ki özledim.
Ha bir harf eksik ha bir harf fazla özledim.

güzel dizelerinizi kutlarım.
cumanız mübarek olsun.
selam ve saygılar.
ismailtr
ismailtr, @ismailtr
11.5.2012 01:02:10
5 puan verdi
"İşte o zaman anlıyorum ki özledim.
Ha bir harf eksik ha bir harf fazla özledim."

Tam kıvamında yazmışsın şairem... ne eksik ne fazla... tebrik ediyorum... saygılar sevgiler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL