Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Ye
Yeşil ve Ela

DEVLET MEMURU

Yorum

DEVLET MEMURU

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1392

Okunma

DEVLET MEMURU

DEVLET MEMURU



Bir Bandırma, bir Tekirdağ, bir Haydarpaşa,
Geçti ömrü özel sektörde hep koşuşturmaca.
Nasıl dayandı buna vücudu kim bilir acaba.
Ama ben biliyorum ki inan çok yoruldu.

Çok çırpındı gece,gündüz,bir dershane , bir fabrika..
Yollarda geçti zamanı uykusuz farlara baka baka.
Kimse görmedi ağladı..göz yaşları içine aka aka.
Hiç eğilmedi.. Hayatta yaşamı hep doğruydu.

Hayaliydi hep bir gün Devlet Memuru olmak .
Gözü yükseklerde değildi amacı düzenli yaşamak.
Hep istedi Cumartesiyi, Pazarı, sevdiğinle paylaşmak.
Rabbim yüzüne güldü, oda artık bir Devlet Memuru oldu.

Hayırlı olsun Çağdaş yeğenim Devlet Memurluğun,
Terk etti seni artık yaşadığın inatçı umutsuzluğun.
Çok güzel günler var önünde yakındır mutluluğun,
Sen hak etmiştin bunu bence hakkındı ,hak yerini buldu.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Devlet memuru Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Devlet memuru şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DEVLET MEMURU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HakanKurtaran
HakanKurtaran, @hakankurtaran
16.4.2012 16:12:06
Bu Ülkede memur,işçi,küçükesnaf ve halk tabakası hep ezildi.İnsanca yaşamaktan hep uzak tutuldu.Artık Huzuru ebedi hayattan bekleyeceğiz.Tebrik ederim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL