ŞEHİTLERİMİZİN, SIZLAYAN KEMİKLERİNDEN. SUSKUNUM İÇİM KAN AĞLIYOR, BİZE ŞİİR DEĞİL, AĞIT YAKIŞIR, DUA YAKIŞIR.
SUS,SUSSSS
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
ŞEHİTLERİMİZİN, SIZLAYAN KEMİKLERİNDEN. SUSKUNUM İÇİM KAN AĞLIYOR, BİZE ŞİİR DEĞİL, AĞIT YAKIŞIR, DUA YAKIŞIR.
BİZ ANNELER DUALARIMIZ EKSİK HİÇ ETMEDİKKİ BU GÜN ÇAĞIRSALAR ASKER OĞLUMUN YARDIMINA HİÇ ŞÜPESİZ GİDERİM GERÇİ ONLARIN YARDIMLARA HİÇTİYAÇLARI YOK ASLAN GİBİLER SAYGILAR
kalkan tarafından 10/22/2007 5:15:08 AM zamanında düzenlenmiştir.
evet dua yakışır, ağıt yakışır ama hadi duayı dilimiz söyler de ağıtı da müsaade edin de bugün şairler şiirleriyle dile getirsinler...bu millete susmak değil şairce seslenmek yakışır...saygımla...
Şehitlerimizin kanında boğulacaktır bu haince saldırılar... İçimiz yanıyor ve gelen her haber köz gibi dağlıyor. Yare doğru yola çıktı yiğitler şehadet şerbetin içip.
Öncelikle Ruhları şad olsun Milletimizin başı sağ olsun diyorum. Yakınlarına sabır derken şehitlerimizin anne ve babbalerının ellerinden öpüyorum. GÜN BİRLİK VE BERABERLİK EDEBİYATI VEYA BİRLİK VE BERABERLİK SİYASETİ YAPMA GÜNÜ DEĞİL BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HAREKET ETME GÜNÜDÜR. Duyarlığını kutlarım üstat saygılarımla Hasan Öztürk
Yürek yanar da susmak yakışmaz, duyurmak lazım sesimizi, yıkılmayacağımızı, bir olduğumuzu gösterme zamanıdır. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yüreği yanan tüm ailelere sabır dileklerimizle.
Yüreğimiz sızlıyor artık sabrımız taştı bende çıkacağım dağa elime silah alıp askerlerimizin yanında yalnız onlarmı kurban burada hep birlikte ne gerekiyorsa yapmalıyız Bu VATAN için selam ve duam ile
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.