Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Garip Ömür
Garip Ömür

Biriyim Ben

Yorum

Biriyim Ben

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1011

Okunma

Biriyim Ben

Kayıp bir türkünün dizesiyim
Yakılmış ozanların sesiyim
Şah Hüseyn’in sinesiyim
Kerbela hem Sivas’ım ben

Ceylanım bir aslan donunda
Cenk ederim hayber önünde
Hak Muhammed’in yolunda
Bektaş Veli hem Ali’yim ben

Şah Merdan’ı koymam dilimden
Hak’la Hak’tım caydım derimden
Şah’a gittim dar ağacı dalından
Pirsultan’ım hem Nesimi’yim ben

Yağmur yüklü bulutum yağamam
Çoktur derdim dünyaya sığamam
Kendi elim ile kendim boğamam
Garip Ömür derler bir deliyim ben

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Biriyim ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Biriyim ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Biriyim Ben şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
14.3.2012 18:02:25
5 puan verdi
Türkü tadındaki dizelerini ve yüregini kutlarım dostum.
Saygılar............
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL