Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Garip Ömür
Garip Ömür

Gidenlerin Ardından..

Yorum

Gidenlerin Ardından..

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1626

Okunma

Gidenlerin Ardından..

Kuşan gel öfkeni yoldaş
Bu kan durulmadan gel
Sızma güneşin ham sarhoşluğunda
Direncini topla gel
Göğsümde çığlığım ol gel
Kaç can daha vereceğiz
Kaç defa işiteceğiz sancısını ölümün
Öfkeni bile gel yoldaş.
Armutlu’dan gel Tuzluçayır’dan
Taksim’den Gazi’den gel
Darağacından gel
Kizildere’den Nurhak’lardan
Gel bölüşelim derdimizi..

Garip Ömür

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gidenlerin ardından.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gidenlerin ardından.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gidenlerin Ardından.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
10.9.2013 21:25:55



_____________________Duyarlı kalemi engin yüreği candan alkışlıyorum yürek sesin hiç susmasın, Selam olsun usta kaleme
Hatice Dökmen
Hatice Dökmen, @haticedokmen
10.9.2013 11:42:14
Ayakta alkışlıyorum bu güzel dizeleri..
Duyarlı kaleminiz var olsun şair..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL