Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
kırıkalpler
kırıkalpler

HİÇBİRŞEYE DEĞMEZ

Yorum

HİÇBİRŞEYE DEĞMEZ

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1743

Okunma

HİÇBİRŞEYE DEĞMEZ

HİÇBİRŞEYE DEĞMEZ

H♥er zaman bekledim seni şiirlerimde,sözlerimde
İ♥yiden iyiye yoruldu bu sevgiden aciz bedenim,
Ç♥ekildi azgın suların çekilişi gibi kendi içine,
B♥elki çıkmaz, çıkamaz birdaha sevgim, kapanmıs, kilitlenmiş, yorulmus bedenımden
İ♥yileşmez yaralı bedenim,
R♥ahat olsada bedenin, ruhun seni ele verir,
Ş♥iirlerde bekledim,cümlelerimde bir eksik kaldı kelimelerim,
E♥ğer bir hata varsa ortada,inan sensin bu dünyada,
Y♥ansın yalandan ellerin, yansın ses tellerin, bir daha seviyorum dememen için
E♥ğmektense boynumu, beklemektense seni, zincir vururum yüreğime, anahtarınıda öldüğüm mezera gömerim.

D♥irilir bedenim inan,
E♥ğer,eğer geri dönersen,
Y♥anan vicdanına su serpmeye dirilir
M♥erhem olmaya gelir yanına,
E♥ğer,eğer geri dönersen,
Z♥alim bu bedenim affeder seni, siler geçmişi,maziyi.

○◘•♠☻☺♥♦EMRE GÜNAY♦♥☺☻♠•◘○

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hiçbirşeye değmez Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hiçbirşeye değmez şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HİÇBİRŞEYE DEĞMEZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
13.3.2012 10:57:52
gönül sesiniz hiç susmasın.
Kutlarım.........
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL