Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Osman Savun
Osman Savun

AKŞAMLARI SEVERİM BEN

Yorum

AKŞAMLARI SEVERİM BEN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

3325

Okunma

AKŞAMLARI SEVERİM BEN

Bazıları akşam ölürken
Akşamları severim, ben
Gündüzler bana düşman, geceler dost

Bu vakitte anarım hatıralarımı
Bu vakitte bırakırım karanfilimi
Bitmiş aşkların üstüne

Ve bu vakitler bağlar beni hayata
Kendimle, sadece benimle baş başa
Bu vakitlerde ben hep kendim olurum
Düşmanım gündüzlerde, hep yalanımdır
Ben, ben olmaktan çıkıp
Başka vaziyetlere bürünürüm
Gündüzleri siyah; ama geceleri pembe
Bukalemun olurum

Bazen isyan eder, çekerim restimi;
Akşamlar sadece senin değil, derim Haşim’e
Şarap sadece senin değil, derim Hayyam’a
Bütün dertliler gibi meze yaparım şarabı akşama
Ve ben hep kaybolurum bu vakitlerde
Kayboldukça da ben, ben olurum

Gündüzler sizin olsun, akşamlar benim
İşte akşam ve ben, buradayım
Ya sizler neredesiniz?

28 Nisan 2011

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Akşamları severim ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Akşamları severim ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AKŞAMLARI SEVERİM BEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL