Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
siraç ayşae
siraç ayşae

AŞK AŞK AŞK

Yorum

AŞK AŞK AŞK

( 1 kişi )

4

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1152

Okunma

AŞK AŞK AŞK

AŞK AŞK AŞK



Aşk vaz geçilmez bir özlemdir.
Aşk uçsüz bucaksız bir nehirdiri
Aşk bulupta kaybetmektir.
aşk bazen nefes almadan yaşamaktır.
aşk çölde suya hasret bir fidandır.
kiminegöre AŞK ucuz bir kahkahadır.

<3 AŞKIN SUÇU YOK <3

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşk aşk aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk aşk aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK AŞK AŞK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet GÜZEL
Mehmet GÜZEL, @mehmetguzel
1.3.2012 16:30:11

Aşkı yaşamak daha güzeldir kutlarım şaireyi.

SAYGIMLA
ŞÛRZAN
ŞÛRZAN, @s-rzan2
1.3.2012 11:43:04
aşkı farklı anlamlarda anlatmak..yüreğinize sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL