Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
tlpzytn
tlpzytn

Aşka inancım yarım

Yorum

Aşka inancım yarım

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

928

Okunma

Aşka inancım yarım

Aşka inancım yarım

14 şubat geldi, sevgililer yine boy gösteriyorlar ya da gözümüze daha çok batıyorlar nedense...

Yalnızsanız eğer, dışarıda ne kadar çok sevgili olduğu gerçeği ile yüzleşiyorsunuz.

Yolda yürürken,okula giderken,hatta sadece 1 dakikanızı ayırıp çöp dökmek için dışarı çıkarken dahi bu gerçekle karşılaşıyorsunuz.

O vakit kendimde beliren şu düşüncelere engel olamıyorum.



Soruyorum şimdi : Bu kadar çok aşık var ama ne kadarı gerçekten aşık?

Birbirine sarılırken ya da tebessüm ederken

başka birini düşünmeyen kaç kişi var?

Ben bunları merak ediyorum ,bu soruların olası cevaplarınadır tedirginliğim.



Bu ihtimalleri sevmiyorum ben, ben bu ihtimallere uzağım

Onun için Tanrım, benim aşka olan inancım hep yarım...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşka inancım yarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşka inancım yarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşka inancım yarım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL