Aynı yöne bakmıyor mu Gözlerimiz Birbirine değmeyecek mi Aynı maviye hasret sandığım Bakışlar
Nehirlere mi s/atılmış Duygular Aşka akışlar Arzular Alevlerle sarmaşlık Buhar olup Yeniden damlamalar
Sordum Duyamadım Hadi ben Sessizim Sana ne oldu...
ASLI DEMİREL...
Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sevgili sessiz, nedendir bilmem ama anlatamasam da çok şeyler anlıyorum bu şiir(ler)den.Sen sessiz, şiir yön, ben sedasız ama bön:) tebrikler. Bu arada alışmışım ya, şu mısrayı şöyle görmek istedim. "Nehirlere mi s/atılmış duygular" nehiri bilmem ama Dere'ye s/atılmış gamdan başka bir şey yok:) Sevgiler.
Eh sevgili Aslı sessizliğin buysa sesli Aslı hali nasıldır kim bilir--)) Sevmek yekdiğerinin suratına bakmak değil beraberce aynı yöne bakmaktır demiş sevgili Bektaş doğru da demiş zaten bunu yapabiliyorsanız demek ki sorun yok..Paylaşımların en güzeli beraberce doğruyu görebilmek..Güzellikleri yakalayabilmek uzanabilmek mutluluğun ellerine dokunabilmek sıcaklığına sanırım aşk bu.. Yüreğine sağlık sevgiyle ve sevdiklerinle kal her zaman sevgilerimle..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.