Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Dr. Arif Ali Albayrak
Dr. Arif Ali Albayrak

Ağlamak Üzereyim

Yorum

Ağlamak Üzereyim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

Okunma

Ağlamak Üzereyim

Sen
yanık ovaların
yanık tenli,
Akdeniz mavisiyle hep gülerek bakan
yüreği yanık kadınısın.

Sen
bilinmez bir nedenle,
meltem rüzgarları gibi
gönlümün kıyısına vuran
bir Akdeniz heyecanısın.

Sevdaya obur yürek misali
suya hasret
çatlamış toprak gibiyim.

Akşamın hüznünü
ellerim senle tutmak,
gözlerim senle görmek istiyor.
Senle yaşamak,
senle ölmek,
senle dirilmek
yeni sevdalarda...

Sen bir ceylansın kaçan,
sen bir rüzgarsın coşan,
sen bir heyecansın yakan.

Ve ben;
gözlerimde bir damla
yuvarlanmak bilmeyen yaş,
varlığına mı
yokluğuna mı anlayamadan
ağlamak
ağlamak
ağlamak üzereyim...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ağlamak üzereyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlamak üzereyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ağlamak Üzereyim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL