Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
karbulutu
karbulutu

Tımar edilen at, Şimdi ben ihtiyar

Yorum

Tımar edilen at, Şimdi ben ihtiyar

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1138

Okunma

Tımar edilen at, Şimdi ben ihtiyar

Belli ki yaşanılmışlığın izi
Güneş şuracıktan doğar
Öpüşür gül, gülden konaklar
Kalmamış kimse,
Yalnız

Taştan oymalar taştan yapılar
Çim tutmuş sağ yanakları
Nerden cıktı bu kuzey, kuzey rüzgârı
Ben üşüyorum

Yanma kadın
Yanma banA
Ölüm şuracıkta yakın.

Bu patikalar dün benim yolum
Ağrıyan yanım
Delicesine kabuk bağlamış özlemim
Memleket denince dokunur bir şeyler bana
Hey vakit ihtiyar bir an
Pür kokusuna dayan yüreğim.

Ah o sevgili
Hangi dağın yamacında bir ceylan
Tımar edilen at, Şimdi ben ihtiyar
Sen acımasız, sen vakitsiz
Şimdi burnumda memleketim tüter.

.








Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Tımar edilen at, şimdi ben ihtiyar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tımar edilen at, şimdi ben ihtiyar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tımar edilen at, Şimdi ben ihtiyar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL