patronu sarışın seviyor diye saçını boyatamıyormuş vah, vah...
Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Esma Hanım...şimdi bunun adı şiir mi oluyor!..etkili yorum seçişiniz ve cevap yazışınız da bir tuhaf ve kalitesiz...Şiir anlayışınıza hayran kaldım...Bu siteye yakışmayan ve sanata gölge düşüren anlamsız bir duruş sergilemişsiniz...tebrikler!..
Şimdi şöyle; patronu sarışın sevdiğinden, kendi saçı da sarı olduğundan mı değiştirmiyor, yoksa kendi saçı siyahta patronu ona göz koyar diye mi değiştirmiyor? İki bilinmeyenli denklem gibisin vallahi. Saygılarımla
.............................. Vay bana vaylar bana Yıl oldu aylar bana Susadım su isterim Su vermez çaylar
Hopla mavilim hopla vay aman Al beni yanında sakla
Tesbihimde mercanım Neren ağrıyor canım Meramdaki bağları Satar sana harcarım
Hopla mavilim hopla vay aman Al beni yanında sakla
Derviş geldi hu geldi Çevir bendi su geldi Ellere düğün bayram Bize Hak'tan bu geldi
Hopla mavilim hopla vay aman Al beni yanında sakla ............................................Şakir Öner Gülhan sölüyo Dağlar dağladı beni Gören ağladı beni Ayırdı zalim felek Derde bağladı beni
Vay bana vaylar bana Su vermez çaylar bana Gitti yarim gelmedi Yıl oldu aylar bana
Dağı duman olanın Hali yaman olanın Uyku girmez gözüne Gönlü viran olanın
Vay bana vaylar bana Su vermez çaylar bana Gitti yarim gelmedi Yıl oldu aylar bana ............................Neşet Ertaş sölüyo
Hanımefendi hanım mı klasik sarışın, patron mu zevksiz? Ben de burasını anlamadım! Dereden çekilmiş aynalı sazanla mı onlar? Keşke az daha büyümelerine müsade etselermiş.Hakkın Sesi istememiş.Siz bana gönderin :)) Şiiri tam anlaşılır kılmışlar. Tebrilk eder saygılar sunarım.
vega4 tarafından 1/22/2012 11:51:09 AM zamanında düzenlenmiştir.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.