Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ali Osman KARA
Ali Osman KARA

''SENDE KALMAK ''

Yorum

''SENDE KALMAK ''

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

3,0

Puan

1295

Okunma

''SENDE KALMAK ''

''SENDE KALMAK ''


SENDE KALMAK


Şekiller çizsem,
Boş tuval parçalarına, sıcak renklerle
İçimi ısıtsan.
Ne cennet yüzünü resmedebilsem
Ne de melek kalbini
Bitiremesem, güzelliğini.

Bir şeyler karalasam
Boş, beyaz sayfalara
Bin bir kelime dökülse dilimden
İçinde yüklem olmayan.
Bitiremesem, seni anlatmayı.

Aklını yitirmişçesine
Senle oyalansam
Küçük bir kızın, hayalinde büyütüp
Her gece koynunda uyuttuğu
Bezden bebek gibi.
Bitiremesem, senle olma hayalimi.

Durdursam düşüncemi, senle
Öncesi ve sonrası olmasa.
Yaşam destek ünitesinde
Kalsam, öylece...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

3.0

100% (1)

''sende kalmak '' Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ''sende kalmak '' şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
''SENDE KALMAK '' şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SAİR-BAYRAM-CELİK
SAİR-BAYRAM-CELİK, @sair-bayram-celik
25.12.2011 13:49:13
YÜREĞİNİZE SAFLIK DOST... SEVGİLERLE
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL