Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Murad-ı Batin-i
Murad-ı Batin-i

ÇEKE ÇEKE USANDIM..

Yorum

ÇEKE ÇEKE USANDIM..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1081

Okunma

ÇEKE ÇEKE USANDIM..

ÇEKE ÇEKE USANDIM..


Niye ki sevgimi beğenmez oldun
Nazlarını çeke çeke usandım
Her daim kul köle olan ben oldum
Böğrüme taş çaka çaka usandım

Yay gibi gerilen çelik kaşımı
Boş yere döktüğün gözün yaşımı
Masivaya diktim mezar taşımı
Topraklara baka baka usandım

Birgün güldürürsün birgün ağlatır
Helalim deyipte sormaz hal hatır
Yaptığın yazılır hep satır satır
Dişlerimi sıka sıka usandım

Süzülürken şahin gibi göklerde
Öz oldum aradım seni köklerde
Ulaşılmaz oldun çetin diklerde
Uzaklara aka aka usandım

Batın’ım ahlarım yakıyor beni
İşte gidiyorum bekle gör beni
Gelenden geçenden sende sor beni
Ciğerlerim söke söke usandım

Aşk ile hü,
Murad-ı Batin.22.12.2011.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çeke çeke usandım.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çeke çeke usandım.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇEKE ÇEKE USANDIM.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL